BC Space Shuttle
Banner BC Space Shuttle
Banner BC Space Shuttle
Banner BC Space Shuttle
BC Space Shuttle

Clubinfo

Gezelligheid en ontspanning staan bij ons voorop, maar er wordt zeker serieus badminton gespeeld. Om je kwaliteiten te ontwikkelen bestaat er de mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen. Deze vinden twee keer per maand plaats nml. de 2e en de 4e dinsdag van de maand.

Competitie 

De eerste dinsdag van de maand spelen we een interne competitie. Middels een kaartensysteem speel je onderling wedstrijden en zal er aan het eind van het seizoen een ware clubkampioen gehuldigd worden.

Clubactiviteiten 

Verder organiseren we elk seizoen een eigen toernooi en diverse andere activiteiten, zoals een nieuwjaarsactiviteit en een feestelijke afsluiting van het seizoen.

Interesse?

Mocht je interesse hebben en een keer mee willen spelen (natuurlijk gratis en vrijblijvend), laat ons dan iets weten via de button 'contact'. Bevalt het je, maar wil je nog niet meteen lid worden, dan kun je per speelavond € 3,50 betalen. Sowieso speel je de eerste 2 speelavonden gratis om kennis te maken met zowel de sport als de club. De kosten van een lidmaatschap bedragen €  11,- per maand.

Bestuur

Het bestuur houdt per jaar minstens 3 bestuursvergaderingen. Tijdens deze bijeenkomsten worden alle lopende zaken besproken. Naast de bestuursvergaderingen is er ook jaarlijks in Oktober een algemene ledenvergadering. Het bestuur van onze vereniging bestaat uit:

vind ons op: Facebook